CO-industris to topforhandlere, Claus Jensen og Mads Andersen, er klar til at give arbejdsgiverne kamp til stregen, når OK20-forhandlingerne går i gang straks efter nytår. (Arkivfoto) Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix

Fagtop inden OK-forhandlinger: Nu skal arbejdsgiverne levere

8. feb, 17:00
Beskeden er klar fra lønmodtagernes to topforhandlere. Det går godt for Produktionsdanmark. Det forventer man, at næste års overenskomstaftaler for industrien kommer til at afspejle. Det gælder både i forhold til lønstigninger og andre goder, der kan skabe bedre balance mellem arbejde og fritid for lønmodtagerne, forklarer Claus Jensen og Mads Andersen fra CO-industri i dette interview forud for OK20.

Dette interview blev bragt første gang i starten af december. A4 Arbejdsliv genpublicerer artiklen i forbindelse med, at forhandlingerne på industriens område går ind i en mulig slutfase i weekenden.

Dette er første del af et stort interview med CO-industris to topforhandlere, Claus Jensen og Mads Andersen, forud for overenskomstforhandlingerne på det private arbejdsmarked. Anden del kan læses her.

Få fuld adgang til A4 Arbejdsliv


Første måned for 1 kr

Herefter 49 kr/måned

Kontakt­oplysninger

Log ind på A4 Arbejdsliv
Glemt kodeord?