Jan_Heino_Busemann_lageroperat__r_1650_px
'Vi skal have en ret til at gå tidligere på pension, og ydelsen til den nye pension skal være højere end dagpengeniveauet. Mindst, lyder det fra lageroperatør Jan Heino Busemann. Foto: Gitte Redder

Uanset hvad Peter Hummelgaard tilbyder Arne, vil han skuffe de fleste

14. aug 2020, 06:00
Hvor stor skal den nye pensionsydelse være? Beskæftigelsesministeren har lovet, at Arne og andre nedslidte skal have ret til at trække sig tilbage på en værdig måde. For de fleste lønmodtagere betyder det en ret til pension på mindst dagpengeniveau.

Et specielt løfte kommer til at bide den socialdemokratiske regering i enden. Nemlig løftet fra valgkampen om ret til tidlig tilbagetrækning for nedslidte Arne og andre lønmodtagere, der har været mange år på arbejdsmarkedet.

Det er lige nu, at pensionsdramaet spidser til på Christiansborg. Partierne kommer med krav for at ville være med til at indføre ret til tidligere pension, mens beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) bakser med at få en model på plads, der får kernevælgerne og fagbevægelsen til at klappe og samtidig kan samle et politisk flertal.

Få fuld adgang til A4 Arbejdsliv


Første måned for 1 kr

Herefter 69 kr/måned

Kontakt­oplysninger

Log ind på A4 Arbejdsliv
Glemt kodeord?