Dokument afslører:
Topdanmark fravalgte speciallæger, der gav kunderne for meget ret

danny
Topdanmark afslog alle forslag til speciallæger, som Danny Pedersen kom med. Nu har han fået bekræftet sin mistanke om, hvorfor Topdanmark fravalgte lægerne. Foto: Privatfoto
30. sep. 2019 08.04
Forsikringsselskabet Topdanmark fravalgte speciallæger, som selskabet syntes holdt for meget med skadelidte i speciallægeerklæringerne, til at undersøge hjernerystelsesramte Danny Pedersen. Sagen møder skarp kritik fra både Danske Patienter, Lægeforeningen og på Christiansborg.

Topdanmark afviste at sende en forsikringskunde med hjernerystelse til en af de speciallæger, han selv ønskede, fordi forsikringsselskabet mener, at de navngivne læger er kendte for at støtte de skadesramte for meget i deres speciallægeerklæringer.

Læs også: Joachim B.: Farvel til velfærden som vi kender den

Det fremgår af et dokument, som A4 har indsigt i.

- Det her bekræfter den mistanke, jeg længe har haft. Jeg har igen og igen spurgt Topdanmark, hvorfor de afslog alle mine forslag til læger og insisterede på, at det skulle være nogle bestemte andre. De ville ikke give nogen begrundelse, men her kan jeg jo se hvorfor. Nemlig at de vælger speciallæger ud fra, om de giver selskabet ret eller ej, siger forsikringskunden Danny Pedersen til A4.

Glemt kodeord