2.0_Portr__t_Anne_Gr__nlund
nullFoto: Berit Jørgensen

Arbejdsløse Anne: Tak for 119 kroner, Peter Hummelgaard!

9. okt 2020, 10:21
Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning.

Indefrosne feriepenge fosser ud til danskerne! Det er godt! Og os, der uheldigvis er på overførselsindkomst og ikke har opsparet ferie, vi fik også en flot ’gave’ af regeringen.

For jeg, der desværre har kæmpet for at få foden tilbage på arbejdsmarkedet i mere end et år. Jeg, der som 100.000-vis af medborgere står til rådighed for arbejdsmarkedet, og forgæves har søgt mere end 135 jobs, jeg er også blevet tilgodeset i denne historiske coronakrise!

LÆS OGSÅ: Nægtede Mette F stor triumf: Drama venter

Jeg modtog nemlig ikke mindre end 1.000 gode danske kroner for at kunne klare mig lidt bedre i en krisetid. Det viser jo med al tydelighed, at regeringen og politikerne har forståelse for den vanskelige situation, som alle ledige sidder i, og anerkender, at det kan være vanskeligt at finde de jobåbninger, som gør, at vi igen kan blive selvforsørgende.

Din mening

På A4 Arbejdsliv vil vi rigtig gerne dele din mening om arbejdslivets udfordringer og idéer til løsninger med vores andre læsere. Så send et debatindlæg til [email protected] - husk gerne et foto.

Det er svært for langtidsledige at få enderne til at nå hinanden, så jeg sætter stor pris på al den hjælp, jeg kan få, indtil en arbejdsgiver får øjnene op for mine kompetencer. Det lille hjertesuk er dog at samtidig med, at jeg får 1.000 kroner, så er jeg som dagpengemodtager omfattet af regeringens faste straffeaktion mod ledige, som består af en ’karensdag’ hver tredje måned!!!

Ak ja, så mine 1.000 kroner blev straks reduceret til 119 kroner. Men, man skal være taknemlig – og lidt har jo også ret. Tak Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard – mine 119 kroner har fået ben at gå på.