Sosu'en Charlotte:
'Vi var presset før covid-19, og det er ikke blevet nemmere'

BeFunky-collage__2_
- Jeg ville ønske, at folk vidste, hvor svært det er at være i det her fag under en pandemi, siger sosu-assistent Charlotte Vork Nielsen. (Arkivfoto) Foto: Privatfoto/Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
21. dec. 2020 23.50
Coronapandemien har ikke givet Charlotte Vork Nielsen og hendes øvrige kolleger i ældreplejen mindre travlt. Tværtimod melder hun om en endnu mere stressende hverdag. Kolleger kaldes på arbejde trods sygdom.

I medierne har man længe kunnet læse om et tilspidset arbejdspres for plejepersonalet på mange af landets plejehjem. Det har den aktuelle corona-situation ikke ligefrem afhjulpet.

Sådan lyder det fra Charlotte Vork Nielsen, der til dagligt arbejder som social- og sundhedsassistent ved plejehjemmet Hedelund i Esbjerg, mens hun samtidig varetager rollen som tillidsrepræsentant for FOA Esbjerg. 

- Vi var presset før verden kendte til covid-19, og det er ikke blevet nemmere nu – hverken for ledelsen eller medarbejderne. Jeg ville ønske, at folk vidste, hvor svært det er at være i det her fag under en pandemi, siger hun.

I kraft af titlen som tillidsrepræsentant er det igennem Charlotte Vork Nielsen, at mange af kollegernes hverdagsfrustrationer og spørgsmål går, og der er ikke kommet færre det seneste år. 

Glemt kodeord