BeFunkySoenderborg
Kan et sygefravær tages i opløbet, så skal vi forsøge at gøre det. Jo længere tid man er væk fra arbejdsmarkedet, desto sværere bliver det at komme tilbage, siger formand for arbejdsmarkedsudvalget i Sønderborg Kommune, Jan Prokopek Jensen (S). Foto: Sønderborg Kommune/Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Sønderborg indsætter rejsehold til at nedbringe sygefravær:
'Udfylder et tomrum'

12. nov. 2020 21.00
Med tre millioner i ryggen skal et nyt rejsehold forebygge sygefraværet i Sønderborg Kommune som en to-årig forsøgsordning. Formand for arbejdsmarkedsudvalget i Sønderborg Kommune, Jan Prokopek Jensen (S), mener, projektet har et stort potentiale.

I takt med at coronaen gjorde sit indtog i foråret, begyndte ledighedstallene at stige i Sønderborg Kommune.  Som var tilfældet mange steder i landet. 

På den baggrund satte de kommunale politikere sig i foråret ned for at finde på løsninger, der kunne afhjælpe problematikken. Her blev man enig om, at det lokale jobcenter i Sønderborg skulle intensivere indsatsen over for sygedagpengemodtagere, dagpengemodtagere og jobparate kontanthjælpsmodtagere.

Glemt kodeord