De to topforhandlere for CO Industri, Claus Jensen og Mads Andersen, forhandler i weekenden med Dansk Industri Foto: Pressefoto/Dansk Metal og 3F

Skred i OK-forhandlinger: Forhandlingsudvalg er indkaldt

8. feb 2020, 16:05

Et gennembrud i OK20-forhandlingerne kan være nær.

Lørdag eftermiddag har forhandlerne i CO-industri og DI indkaldt deres respektive forhandlingsudvalg i weekenden med henblik på at nå en aftale om at forny industriens overenskomster.

Ifølge CO Industri forhandler parterne i Industriens Hus. Forhandlingsudvalgene er blevet indkaldt til lørdag kl.  15.30.

De to overenskomster, der er omfattet af forhandlingerne mellem CO-industri og DI, er Industriens Overenskomst for faglærte og ikke-faglærte samt Industriens Funktionæroverenskomst for tekniske og administrative funktionærer. Disse overenskomster gælder direkte for ca. 6.000 virksomheder og omfatter ca. 230.000 medarbejdere. 

Forhandlingerne mellem de to organisationer føres af CO-industris formand, forbundsformand Claus Jensen og CO-industris næstformand, gruppeformand Mads Andersen samt adm. direktør Lars Sandahl Sørensen og viceadm. direktør Kim Graugaard, DI.

LÆS OGSÅ: Før OK-forhandlinger: Nu skal arbejdsgiverne levere