Særligt jobcenter skal have fat i flere ledige lufthavnsansatte:
'Vi vil gøre det bedre'

20200424-171448-2-1920x1280we
Borgmesteren i Tårnby Allan S. Andersen (S) vil gerne have fat i 3.000 ledige lufthavnsansatte, der ikke har benyttet sig af særlig beskæftigelsesindsats. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
TEMA: Kastrup i knæ
15. feb. 2021 06.00
Et særligt jobcenter i Københavns Lufthavn mangler at få fat i 3.000 af de ledige lufthavnsansatte. Derfor har borgmesteren i Tårnby Kommune, Allan S. Andersen (S), skrevet et brev med to andre borgmestre.

Knap 2.000 har været tilknyttet det særlige jobcenter i lufthavnen, der er sat i verden for at hjælpe de ledige i og omkring Københavns lufthavn i deres opsigelsesperiode. Det svarer til cirka 46 procent af de 5.000 fyrede.

LÆS OGSÅ: Hummelgaard efter masse-fyringer: 'Vi kunne ikke have gjort mere'

Det vil sige, at omkring 3.000 endnu ikke er en del af indsatsen. Og dem ønsker Tårnby Kommunes borgmester, Allan S. Andersen (S), at få fat i.

- Vi vil gerne gøre det bedre. Derfor har jeg sammen med Dragørs borgmester, Eik Dahl Bidstrup (V) og beskæftigelsesborgmester i København, Cecilia Lonning-Skovgaard (V), skrevet et brev til alle de virksomheder og medarbejdere i og omkring lufthavnen, der endnu ikke har benyttet tilbuddet. Syv ud af ti af de ledige kommer fra Tårnby, Dragør og København.

Glemt kodeord