Regitze_5_justeret_2
Regitze Kofoed Steffensen arbejder og bor i Paris og forsøger at få det bedste ud af livet i isolation under coronakrisen i sin lejlighed på knap 20 kvadratmeter i Montmartre-kvarteret. Foto: Privatfoto.

Regitze er fanget i Paris: Lyddagbog afsnit 4: Har været alene i en måned: 'Enormt svært at holde fanen højt'

14. apr 2020, 14:16
Regitze Kofoed Steffensen bor og arbejder i Paris og er stort set spærret inde døgnet rundt i sin 20 kvadratmeter lejlighed på grund af myndighedernes coronavirus-restriktioner. Hør hvordan hun tackler livet i isolation.

- Det er enormt svært at holde fanen højt i forhold til at arbejde.

Regitze Kofoed Steffensen har nu været isoleret i en måned i sin lille lejlighed i Paris, og hun har brugt meget af alenetiden på at tænke over, hvad hun savner mest fra den normale hverdag.

- Jeg har haft meget tid til at tænke over, hvad det egentlig er, man arbejder for. Selvfølgelig skal man tjene penge. Men laver man noget, man godt kan li?, siger hun i fjerde afsnit af lyddagbogen.

Ikke mindst savner hun sit sociale liv, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Regitze er fanget i Paris: 'Det kan godt gøre én lidt hudsulten'

- Jeg savner helt vildt at mødes med mine venner efter arbejde til et glas vin, siger Regitze Kofoed Steffensen.  

Det er ikke længere tilladt at løbe en tur og dyrke sport i dagtimerne, og gaderne omkring hende er derfor blevet endnu mere stille end før.

- Aldrig har jeg set Paris så tom, siger hun.

Det er heller ikke længere muligt at forlade den franske hovedstad, og det spolerer hendes 'flugtplan'.

- Jeg havde talt med en veninde om at tage til hendes families hus i Nice, men det bliver desværre nok ikke til noget, da grænserne ind til Paris er højt bevogtede, og man bliver tjekket, hvis man rejser nogle steder, siger Regitze Kofoed Steffensen.

Hør hele afsnittet fra hendes lyddagbog her: