Regitze_5_justeret_2
Regitze Kofoed Steffensen arbejder og bor i Paris og forsøger at få det bedste ud af livet i isolation under coronakrisen i sin lejlighed på knap 20 kvadratmeter i Montmartre-kvarteret. Foto: Privatfoto

Lyddagbog: Regitze er fanget i Paris - 'det kan godt gøre én lidt hudsulten'

10. apr 2020, 12:00
Regitze Kofoed Steffensen bor og arbejder i Paris og er stort set spærret inde døgnet rundt i sin 20 kvadratmeter lejlighed på grund af myndighedernes coronarestriktioner. Hør hvordan hun tackler livet i isolation.

Karantænen lægger Paris' gader øde, og Regitze Kofoed Steffensen er fortsat alene i sin 20 kvadratmeter lejlighed.

- Jeg har hverken set eller talt med mennesker i virkeligheden i de seneste 12 dage. Det kan jo godt gøre en lidt hudsulten, siger hun.

Da naboen rejser, får Regitze Kofoed Steffensen sit første og eneste kram i lang tid.

- Man føler, man gør noget forkert, men det var virkelig også en rar følelse. Det er skørt, at man efter bare 12 dage alene kan have brug for det, siger hun.

LÆS OGSÅ: Regitze er alene: Det kan godt blive lidt trængt i de næste seks uger

Det er svært at skelne arbejde fra privatliv, når man er spærret inde, men Regitze Kofoed Steffensen forsøger med en rutine, hvor hun arbejder om dagen og bruger aftenerne på at facetime og mødes i Google Hangout med vennerne. 

- Via sociale medier kommer jeg tættere sammen med mine venner i Danmark og Paris, siger hun. 

Hun finder ud af, at de franske myndigheder har forlænget karantænen i to uger, og at hendes fly hjem til Danmark er blevet aflyst. 

Hør andet kapitel fra lyddagbogen her: