Regitze_5_justeret_2
Regitze Kofoed Steffensen arbejder og bor i Paris og forsøger at få det bedste ud af livet i isolation under coronakrisen i sin lejlighed på knap 20 kvadratmeter i Montmartre-kvarteret. Foto: Privatfoto

Regitze er fanget i Paris: Lyddagbog afsnit 1: 'Det kan godt blive trangt i de næste seks uger'

9. apr 2020, 13:59
Regitze Kofoed Steffensen bor og arbejder i Paris og er stort set spærret inde i sin lille lejlighed døgnet rundt på grund af myndighedernes coronarestriktioner. Hør hvordan hun tackler situationen i denne lyddagbog.

Kære læser & lytter

Denne lyddagbog er åbnet uden betingelse om abonnement. A4 Medier er som alle andre virksomheder udfordret af den aktuelle coronakrise og mister indtjening. Vi vil sætte pris på, at du nu eller senere vil overveje at støtte vores journalistik ved at blive abonnent.

Du kan høre videre om Regitzes liv i Paris under corona-krisen langfredag.

Det er karantænedag nr. 8 i Frankrigs hovedstad, og Regitze Kofoed Steffensen forsøger at indstille sig på et liv i isolation på de små 20 kvadratmeter, som udgør hendes lejlighed i Montmartre-kvarteret.

- Det kan godt blive lidt trangt, hvis vi skal sidde her i de næste seks uger og arbejde hjemmefra uden at snakke med nogle mennesker, siger hun.

Regitze Kofoed Steffensen er 25 år og bor i Paris, hvor hun arbejder som projektleder i en fransk virksomhed.

- Gaderne er tomme, og jeg prøver at komme ud hver dag. Men man skal have en passérseddel for at komme ud, så man skal have en god grund, siger hun.

Hun må højest bevæge sig en kilometer væk fra sin bolig og højest en time af gangen.

- Når man løber en tur, går folk ud på gaden, og næsten alle har masker på, fortæller hun.

Hør første afsnit af Regitze Kofoed Steffensens lyddagbog her: