Regioner før afgørende møder med sygeplejersker:
'En konflikt kommer aldrig belejligt'

20210428-172131-L-1920x1280we
Både tirsdag og onsdag mødes sygeplejerskerne med arbejdsgiverne i Forligsinstitutionen. Her ankommer Anders Kühnau (S), formand for Lønnings- og Takstnævnet i Danske Regioner. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
TEMA: OK21
11. maj 2021 12.15
En mulig strejke nærmer sig blandt landets sygeplejersker, som tirsdag og onsdag igen mødes med arbejdsgiverne i regioner og kommuner. A4 Overenskomst har spurgt regionernes chefforhandler Anders Kühnau, hvor hårdt en mulig strejke vil ramme midt i en coronapandemi.

Både tirsdag og onsdag mødes sygeplejerskerne med arbejdsgiverne i Forligsinstitutionen. A4 Overenskomst fangede Anders Kühnau (S), formand for Lønnings- og Takstnævnet i Danske Regioner, på vej ind til den afgørende armlægning med sygeplejerskerne.

Skrider forhandlingerne frem?

- Jeg synes, at vi har haft nogle gode møder indtil videre, og det gør mig fortrøstningsfuld i forhold til, at vi kan bevæge os tættere på hinanden. Hvor det ender henne, og om vi lykkes med at lande en aftale, er umuligt at sige, men viljen er i hvert fald til stede fra begge parters side, mærker jeg. 

LÆS OGSÅ: Kühnau indtog en ufrivillig hovedrolle ved OK18: Nu er han klar igen

Glemt kodeord