Presset bioanalytiker om OK21:
Der er blevet grædt lidt flere tårer under coronakrisen

1
Bioanalytiker og tillidsrepræsentant Trine Meinby Sørensen. Privat foto
TEMA: OK21
18. feb. 2021 06.50
Siden coronakrisen brød ud i marts, har bioanalytiker og tillidsrepræsentant Trine Meinby Sørensen og hendes kolleger været yderst presset: – Kolleger kommer til mig og siger, at nu kan se snart ikke holde til det mere, fortæller hun.

På Regionshospitalet Herning har Trine Meinby Sørensen svært ved at følge med. Hun er bioanalytiker og tillidsrepræsentant på Klinisk Biokemisk Afdeling i Hospitalsenheden Vest, der tager og modtager blodprøver til analysering for en lang række komponenter.

– Man kan roligt sige, at helvede brød løs i foråret, da corona dukkede op. Dengang stod vi virkelig sammen som flok og viste, hvad vi er lavet af. Det betød en masse ekstra arbejde, og det betød en helt masse omstruktureringer, fordi der hele tiden dukkede nye retningslinjer op for, hvordan vi skulle gribe tingene an, husker Trine Meinby Sørensen. 

LÆS OGSÅ: Pædagog om OK21: Jeg oplever uligheden hver eneste dag

For eksempel kom der ofte nye retningslinjer, der handlede om god hygiejne, og det havde stor betydning for Trine Meinby Sørensen og hendes kolleger, som kommer på alle afdelinger på hospitalet.  

Glemt kodeord