krebsbillede
'Det første, jeg gjorde, var at ringe rundt til mine folk for at høre, hvordan de klarede det,' fortæller Poul Krebs. Foto: Pressebillede

Poul Krebs: Jeg skal have kulturministeren i erhvervspraktik

12. aug 2020, 14:20
Poul Krebs efterlyser et kulturministerium, som lytter til en trængt branche, der, ifølge ham, ikke er blevet hørt igennem coronakrisen. Derfor har han nu inviteret kulturministeren i erhvervspraktik.

Han har været vant til at spille på de store festivaler og fylde haller med glade koncertgæster landet over. Men da coronaen lukkede landet ned, måtte Poul Krebs sende sine 14 folk hjem, hvoraf kun nogle få af hans folk kunne få lønkompensation. Han mener ikke, at regeringen, og herunder kulturministeriet, har lyttet til kulturlivet. Man har end ikke spurgt dem, lyder kritikken fra Krebs:

- Jeg ville ønske, at vi havde et kulturministerium, der, da coronaen brød ud, havde sendt et åbent brev ud til at alle aktive kulturaktører, hvor man meldte klart ud, at 'det her har vi ikke prøvet før, så lad os få jeres input og lave et setup, som kan holde liv i branchen på bedst mulig vis'. Det har der ikke været noget af, siger han til A4 arbejdsliv.

Få fuld adgang til A4 Arbejdsliv


Første måned for 1 kr

Herefter 69 kr/måned

Kontakt­oplysninger

Log ind på A4 Arbejdsliv
Glemt kodeord?