16.9-pollster_us_2020--trump_v_biden-a4lyd-3840x2160_optimized

Pollster US 2020:
The Battle of Florida

15. okt. 2020 06.30

Præsident Trump har overlevet corona, og han er tilbage, hvor han er allerbedst - på kampagnesporet! Men vil der være et tilbageslag mod hans bagatellisering af covd-19? Og kan man se det i meningsmålingerne?

Som lovet i den første episode får vi data fra Chip på, hvor mange moderate republikanere der ville kunne overveje ikke at stemme på Trump den 3. november.

LÆS OGSÅ: Pollster US 2020: Trump vs. Biden

Højesteretskandidat Amy Coney Barrett havde sin første høring i denne uge i  senatets retsudvalg - hvordan påvirker nomineringen og høringerne senator- og præsidentvalget?

I anden del af episoden kigger vi på svingstaten Florida.
Hvorfor er den så vigtigt? Og hvilke udfordringer står kandidaterne i Florida overfor?

Det siges, at hvis du vinder I-4-korridoren, så vinder du Florida.
Men hvorfor er den så  vigtigt? Hvad er udfordringerne? Hvor er den? Og hvad er det?

Vi var heldige at få et interview med den garvede kampagneleder fra Florida Brett Doster. Doster har været republikansk kampagneleder ved flere republikanske præsidentkampagner i Florida og er ekspert i at navigere i den komplekse stat.

Brett Doster giver sin indsigt i Trump-genvalgskampagnen i Florida - og hvorfor Trump faktisk kan føre lige nu i The Sunshine State, selvom at mange af de offentlige nationale meningsmålinger siger det modsatte.

Før Brett afslutter interviewet giver han os et insider-tip til, hvad vi skal være opmærksomme på på valgaften, hvis vi vil forudsige, hvem der vinder valget foran alle andre.

Endelig har Jim Arkedis nogle nye indsigter i spørgsmålet med The Blue Wall, som vi diskuterede i den første episode. Er Biden så udfordret i disse stater, som  man måske tror i betragtning af Trumps sejr i 2016?

Der er mindre end tre uger til det amerikanske valg den 3. november - Let’s go!

Værter: Sune Steffen Hansen, Jim Arkedis and Chip Felkel
Gæst: Brett Doster
Producer: Thomas Nørskov