3EA2BC01C2894656A5EC010D82B08E50-medium_32

Pollster: Når der går krig i kulturen

26. jun 2020, 06:36
Pollster går på sommerferie og vender først tilbage igen til august, men inden vi gør det, skal vi da lige have et sommerafslutningsafsnit.

Vi har i anledning af, at det nu er sæsonens sidste afsnit, valgt at spørge jer lyttere, hvad I gerne vil have, at vi snakkede om.

Det er endt med disse tre emner:

I første del kigger vi på meningsmålinger. Hvad kan de bruges til? Hvad er op og ned? Og hvor er faldgruberne.

I anden del kigger vi på kulturpolitik.

Til at hjælpe os med det, har vi sendt Producer Thomas i byen for at lave et interview med historiker ved Københavns Universitet Martin Grunz, der har speciale i kulturpolitik.

Hvor vigtig er kultur for den danske vælger? Hvad er kultur? Og dækker kulturdebatten i virkeligheden over noget helt andet?

 I tredje del holder vi, som vi gjorde i juleafslutningen, en lille Pollster Bogcafé, hvor vi anbefaler god læsning til sommeren.

Rigtig god sommer!

Lyt med her:

Værter: Sune Steffen Hansen & Jesper Claus Larsen

Gæst: Martin Grunz

Producer og reporter: Thomas Nørskov

PS:

Vi er på Pollster meget glade for vores lyttere, og vil derfor gerne vide lidt mere om jer.

Vi har derfor lavet dette spørgeskema, som det vil gøre os glade, hvis I vil deltage i.

Svarene vil give os en indsigt i vores lytterbase, og gøre det muligt for os at snakke med mulige samarbejdspartnere og i sidste ende give jer et bedre Pollster-produkt.

Ønsker du at deltage i lodtrækningen af en af de eksklusive Pollster-kopper, kan du skrive din email til sidst i spørgeskemaet. Mailen vil udelukkende blive brugt til at give vinderen svar.

Klik her for at deltage.