steen-olsen
- Jeg mindes det ikke. Men klappet bagi, som Sofie taler om, var fra min hånd, siger Steen Olsen (S). Foto: Slagelse Kommune

Politiker indrømmer klap i numsen på kollega: 'Jeg mindes det ikke'

8. okt 2020, 11:50
Byrådsmedlem og gruppeformand for Socialdemokratiet i Slagelse stod frem og fortalte, at hun var blevet klappet i numsen til et udvalgsmøde. Nu indrømmer kollega, at det var ham.

Byrådsmedlem i Slagelse Kommune Steen Olsen (S) indrømmer nu, at det var ham, der gav partikollegaen Sofie Janning et klap i numsen på et udvalgsmøde.

Det skriver sn.dk.

LÆS OGSÅ: Polsk værn og seniorpension de luxe: Får Arne sin pension inden efterårsferien?

- Jeg mindes det ikke. Men klappet bagi, som Sofie taler om, var fra min hånd, siger Steen Olsen (S), der er udvalgsformand i kommunen, til mediet. 

Indrømmelsen fra den socialdemokratiske lokalpolitiker kommer, efter Sofie Janning stod frem i Radio4 Morgen og fortalte om sine oplevelser med sexisme i byrådet.

- Den mest fysiske ting, jeg har oplevet, var til et udvalgsmøde for knap et år siden. Da vi skal i gang med mødet og står flere ved siden af hinanden, og jeg skal til at sætte mig ned, er der en af de andre, der klapper mig bagi, sagde Sofie Janning i den forbindelse til Radio4 Morgen.

Onsdag lagde Steen Olsen så ifølge sn.dk alle kortene på bordet ved et udvalgsmøde. Han understreger, at han ikke selv kan huske situationen og afviser, at der har været 'noget seksuelt i det'. Han håber samtidig, at han ved at stå frem kan være med til at sikre, at de resterende seks mandlige medlemmer af udvalget ikke længere bliver mistænkeliggjort.