Tastatur___lafur_Steinar_Gestsson_Ritzau_Scanpix_1650_px
Medlemmer af Pension Danmarks sundhedsordning kan fremover få videokonsultation med læg. Foto: Ólafur Steinar Gestsson / Ritzau Scanpix

PensionDanmark tilbyder nu videosamtaler med læger til alle medlemmer

6. nov 2020, 12:58
Som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan du nu – via video – tale med en læge. Også om aftenen og i weekenden.

Denne artikel er oprindeligt bragt på Blik & Rør.dk og bliver publiceret på A4 som en del af et samarbejde. Artiklen er redaktionelt udvalgt og bearbejdet af A4.

Hvis du har din pension hos PensionDanmark og dermed hører under sundhedsordningen, så kan du fremover få en videokonsultation med en læge. Det skriver Blik & Rør.dk. Videosamtalen foregår via PensionDanmarks app (”Din Pension”), så du skal enten bruge din mobil eller en tablet. Online læge har åbent alle hverdage kl. 8-21, mens der i weekenden og på helligdage er åbent kl. 9-17. Online læge er derfor et godt supplement til din egen læge.

LÆS OGSÅ: Pensionsselskaber kimes ned: Arbejdspladser søger hjælp til ansatte med coronaangst og fyringsfrygt

Du kan fx bruge online læge, hvis du ikke kan finde tid til at besøge din egen læge – eller hvis du ikke kan nå det inden for din egen læges åbningstid.

Hvad kan lægen hjælpe med?

Lægerne kan hjælpe med de fleste ting, som din egen læge hjælper med. De kan udskrive recepter, svare på spørgsmål om dit helbred og sygdomme og sende dig videre til undersøgelse. Har du børn, der endnu ikke er fyldt 15 år, kan de også få hjælp.

LÆS OGSÅ: Sundhed på arbejdspladsen: Sundhedstjek på jobbet afslørede livsfarlig hvilepuls: Tom, du har reddet mit liv

Har du spørgsmål til online læge eller din sundhedsordning er du velkommen til at ringe til PensionDanmarks sundhedsrådgivning på 7012 1335 alle hverdage kl. 8-21. Du kan også læse mere om mulighederne i din sundhedsordning på pension.dk eller på PensionDanmarks app.