Fagforbundet 3F med formand Per Christensen i spidsen har valgt at aflyse deres planlagte hovedbestyrelsesmøde torsdag for at undgå coronasmitte. Foto: Henning Bagger / Scanpix

Ny corona-aflysning: 3F sløjfer hoved­bestyrelsesmøde

11. mar 2020, 11:39
Landets største fagforbund 3F har valgt at aflyse sit planlagte hovedbestyrelsesmøde torsdag, som følge af myndighedernes anvisninger for at undgå corona-smitte.

Corona-virusset er skyld i aflyste koncerter, fodboldkampe og andre arrangementer landet over, og sygdommen får nu også betydning for landets største fagforbund 3F. 

LÆS OGSÅ: Særligt tillæg får chefer til at se rødt i byggeforhandlinger: Små firmaer indførte det for længe siden

Fagforbundet har valgt at aflyse sit planlagte hovedbestyrelses-møde, der ellers skulle have været afviklet torsdag i forbundets hovedkvarter på Kampmannsgade i København. 

Det oplyser Klaus Lange, pressechef i 3F, til A4 Arbejdsliv. 

- Jeg kan bekræfte, at hovedbestyrelsesmødet er aflyst. Vi følger regeringens anvisning og gør, hvad vi kan for at inddæmme smittefaren. Det gør vi som et forbyggende hensyn over for medarbejderne, deres familier og organisationen, siger Klaus Lange til A4 Arbejdsliv. 

Han understreger, at aflysningen ikke skyldes corona-smitte blandt medlemmerne i hovedbestyrelsen. 

I fredags anbefalede myndighederne på et pressemøde med statsminister Mette Frederiksen, at alle arrangementer med mere end 1000 deltagere blev aflyst på grund af risikoen for smitte med corona-virus. 

Siden myndighedernes udmelding er en lang række større og mindre arrangementer blevet aflyst.