Diskotek_Buddy_Holly
Hvis landets natklubber og spillesteder skal genåbne, skal alle corona-restriktioner fjernes, mener natklubkoncernen Rekom Group og spillestedernes talerør, Dansk Live. Billedet er fra diskotek Buddy Holly i Frederikshavn. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Natteliv og spillesteder gruer for corona-genåbning: Fjern restriktioner - ellers dør vi

5. aug 2020, 06:07
Det vil koste tusindvis af arbejdspladser, hvis ikke Folketinget forlænger de økonomiske hjælpepakker til natklubber og spillesteder, indtil de igen får grønt lys til at åbne dørene uden corona-restriktioner, lyder beskeden fra dansk natklub-mastodont og spillestederne.

Jorden brænder under landets natklubber og spillesteder, der i disse dage går rundt og tripper for at få et svar på, hvornår dørene til diskoteker og koncertsale igen kan åbnes på normale vilkår.

På papiret kunne fase fire i regeringens genåbningsplan træde i kraft i starten af august med et grønt lys til genåbningen af diskoteker og spillesteder, men det ser nu ud til at få lange udsigter, da både Statens Serums Institut og flere af regeringens støttepartier trækker i nødbremsen af frygt for, at covid-19-epidemien igen skal blusse op.  

Få fuld adgang til A4 Arbejdsliv


Første måned for 1 kr

Herefter 69 kr/måned

Kontakt­oplysninger

Log ind på A4 Arbejdsliv
Glemt kodeord?