Naser_Khader_1650px

Naser Khader: Hvad venter du på, Tesfaye?

14. aug 2020, 11:15

REGERINGEN SLÅR sig op på at have en stram udlændingepolitik. Men endnu engang kan vi desværre være vidne til, at det blot er ren indbildning.

Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan det kan være, at regeringen og venstrefløjen gang på gang vælger at give den ene bjørnetjeneste efter den anden til de indvandrere og flygtninge, der kommer hertil. Hvis jeg skal sige det lige ud: Det er så hul i hovedet, at man skulle tro, det var løgn.

LÆS OGSÅ: Ny rapport: Coronakrisen rammer ikke-vestlige indvandreres jobs særligt hårdt

Nye tal fra Danmarks Videnscenter for Integration viser nemlig, at det står meget skidt til med at få ikke-vestlige indvandrere ud på arbejdsmarkedet. I 2019 var de kvindelige kontanthjælpsmodtagere med ikke-vestlig baggrund kun aktiveret 11,4 procent af den tid, de modtog kontanthjælp.

Dette skal holdes op mod 16,8 procent, som gør sig gældende for de etnisk danske kvinder. Når ikke-vestlige indvandrere endda er overrepræsenteret blandt folk, der er på kontanthjælp, virker det himmelråbende dumt, at regeringen og venstrefløjen endnu engang blot sidder på hænderne. Ikke nok med, at man gør de ikke-vestlige kontanthjælpsmodtagere en bjørnetjeneste, må de danskere, der står op og bidrager til samfundet, også føle sig en smule til grin.

JEG FRYGTER inderligt, at Socialdemokratiet gentager historien fra sidste gang, de var i regering. Man siger og lover rigtig mange ting i valgkampen, men når det kommer til stykket, viser det sig, at det bare var en sludder for en sladder. Det kan man ganske enkelt ikke være bekendt. Jeg forstår i hvert fald godt, at hvis man har stemt på Socialdemokratiet med håb om en stram udlændingepolitik, at man så føler sig snydt.

LÆS OGSÅ: Coronakrisen kostede Saim eventyrjobbet: Nu har han en klar besked til statsministeren

Mens udlændinge– og integrationsminister Mattias Tesfayes taktik viser sig at være at vende det blinde øje til, har vi i Det Konservative Folkeparti besluttet os for at hjælpe ham en smule på vej. Derfor har vi allerede før Folketinget gik på sommerferie fremsat et beslutningsforslag om, at indvandrere på kontanthjælp eller integrationsydelse skal i beskæftigelse minimum 37 timer om ugen for at have ret til at modtage ydelsen. Så nu skal ministeren blot bevæge sig ned i Folketingssalen og trykke på den grønne knap. I Norge har de allerede indført netop dette. Jeg forstår simpelthen ikke, hvad vi venter på?

LÆS OGSÅ: Tre socialrådgivere: Holder social kontrol etniske minoritetskvinder væk fra job?

For mig og Det Konservative Folkeparti står det i hvert fald klart, at hvis man kommer hertil som indvandrer skal man tage ansvar, tage et job og tale dansk. Det mener jeg faktisk er fair krav, og det vil vores forslag hjælpe på.