Pernille_Rosenkrantz-Theil_pressem__de_25_10_2020_Olafur_Steinar_Gestsson_Ritzau_Scanpix
Så sent som ved Folketingets åbning i oktober hed det sig, at undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil ville fremlægge den afsluttende evaluering af folkeskolereformen i november. Nu er det udskudt til næste år. Foto: Olafur Steinar Gestsson / Ritzau Scanpix

Minister udskyder den endelige evaluering af skolereformen

19. nov. 2020 10.08
Inden udgangen af denne måned skulle undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil have fremlagt den afsluttende evaluering af folkeskolereformen. Men ministeren har nu udskudt sin redegørelse til første halvdel af næste år.

Denne artikel er oprindeligt bragt på Folkeskolen.dk og bliver publiceret på A4 som en del af et samarbejde. Artiklen er redaktionelt udvalgt og bearbejdet af A4.

I sidste uge sagde børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S), at der er behov for ændringer af folkeskolen i elefantstørrelsen.

LÆS OGSÅ: Kun halvdelen af overenskomst-milliard til efteruddannelse er brugt på formålet: 'Vi har selvfølgelig et ansvar'

Derfor var det også ventet med stor spænding, hvordan ministeren ville præsentere den sidste og endelige redegørelse for folkeskolereformen, der ifølge regeringens lovprogram skulle have været præsenteret i løbet af november.

Men ministeren har nu valgt at udskyde redegørelsen "forventeligt til første halvdel af 2021, oplyser ministeriet til folkeskolen.dk. Blandt andet for at få erfaringer fra corona-nedlukningen med.

Læs hele historien på Folkeskolen.dk.