20200403-144919-L_63Mb
På trods af coronakrisen og de medfølgende fyringer i hele landet, er der virksomheder, hvor man nu henter mere personale ind. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Midt i coronakrisen: Stor virksomhed søger nye ansatte

6. apr 2020, 09:55
I Roust har en træfabrik så meget vind i sejlene, at de nu søger nye ansatte. Midt i coronakrisen, hvor mange virksomheder må uddele fyresedler, er det et lys i mørket.

Det er ikke alle virksomhedsejere, der må bide i det sure æble og skrive fyresedler ud til medarbejdere i coronakrisen.

LÆS OGSÅ: Alexander påstod han var DR-journalist: "Det var fuldstændig vanvittigt"

Hos Roust Træ ved Varde går det ligefrem den omvendte vej. Her er der så meget vind i sejlene, at den 95 år gamle virksomhed, der fremstiller elementer til huse, søger nye medarbejdere. Det skriver JydskeVestkysten.

Konkret har den 130-mand store virksomhed brug for fem faglærte og fem ufaglærte medarbejdere i produktionen. Det oplyser Roust Træs administrerende direktør Claus Pedersen til avisen.

Men selvom virksomheden nu søger nyt mandskab, anerkender de dog samtidig, at de vil komme til at mærke 'en smule afmatning i efterspørgslen', som følge af coronakrisen.

De har dog allerede ordrer nok til resten af året, hvorfor ansættelsen af ti nye medarbejdere kan ske med ro i maven.

Ifølge direktøren er det alligevel, på trods af stigende arbejdsløshed i samfundet, nemmere sagt end gjort at få det nye mandskab i hus.

- Der er andre byggefirmaer, der også har travlt, siger Claus Pedersen til JydskeVestkysten.

Og det er ikke kun byggebrancen, der har uberørte parter blandt sig. Således ansætter et fynsk autohus også nye kontorelever midt i krisen, mens onlinesupermarkeder har decideret kronede dage – ganske vist på en trist baggrund.