pengesedler
'Hvis man flytter her efter sommerferien, er der grund til at være opmærksom, hvis man låner til den nye bolig. For det kan give en stor gæld og en presset økonomi,' lyder det. (Arkivfoto) Foto: Bax Lindhardt/SP/Ritzau Scanpix

Tjek din pension i august

19. aug 2020, 10:00
August er den måned på året, hvor der er flest jobskift, vielser og flytninger herhjemme. Det er begivenheder, som kan have betydning for pensionen og forsikringerne. Derfor har mange danskere i denne tid særlig god grund til et pensionstjek, som PFA her giver gode råd til.

Er du startet i nyt job her efter sommerferien? Eller skal du giftes eller skifte bolig i den kommende tid? Så er du langt fra alene. August er nemlig højsæson for både jobskift, vielser og flytninger herhjemme. Det viser en ny analyse fra PFA på baggrund af tal fra Danmarks Statistik.

Fra 2010-2019 var der i gennemsnit cirka 81.500 nyansættelser i august hvert år, hvilket er markant mere end i de øvrige måneder. Når det gælder vielser, er august også den absolutte topscorer med cirka 5.000 augustbryllupper i gennemsnit hvert år i perioden. Det samme er tilfældet med flytninger, hvor der i gennemsnit har været cirka 91.500 flytninger i august hvert år siden 2010.

Få fuld adgang til A4 Arbejdsliv


Første måned for 1 kr

Herefter 69 kr/måned

Kontakt­oplysninger

Log ind på A4 Arbejdsliv
Glemt kodeord?