Regitze_5_justeret_2
Regitze Kofoed Steffensen arbejder og bor i Paris og forsøger at få det bedste ud af livet i isolation under coronakrisen i sin lejlighed på knap 20 kvadratmeter i Montmartre-kvarteret. Foto: Privatfoto.

Regitze var fanget i Paris: Lyddagbog afsnit 6: 'Det er trættende at være sammen med mennesker igen'

25. maj 2020, 16:29
Regitze Kofoed Steffensen har stort set været spærret inde i sin lille lejlighed i Paris i seks uger uden fysisk kontakt til kæreste, venner og familie. Hør hvordan hun tackler livet i isolation.

Egentlig var det ulovligt, men for tre uger siden lykkedes det Regitze Kofoed Steffensen at undslippe sit 'fængsel' i Paris, da hun blev hentet af sin svigerfar i bil.

- Vi var nervøse for at blive stoppet, men der var faktisk ikke nogle problemer, siger hun. 

Siden har hun boet sammen med sin kæreste og hans familie i byen Melun 50 kilometer udenfor Paris.

LÆS OGSÅ: Regitze er fanget i Paris: - Jeg har det godt med at lave ingenting

- Jeg kom fra at være helt mutters alene i seks uger til at leve midt i en familie på seks plus en hund. Det har været noget af en omvæltning. Der har været gang i den. Det har været rart at være sammen med mennesker igen. Men det har faktisk også været virkeligt trættende, siger hun.

I to måneder har man ikke måttet forlade bopælen uden et papir, der forklarer ens ærinde i Frankrig, men sidste mandag blev det igen tilladt at bevæge sig udenfor uden papir i en radius af 100 kilometer fra hjemmet. 

- Først føltes det helt forkert. Som om man gjorde noget ulovligt, siger Regitze Kofoed Steffensen.

Men restriktioner er der fortsat masser af i Frankrig.

- Når vi skal ud og handle, skal vi have masker på, og der er stadig kø ude foran supermarkederne, hvis der er for mange mennesker indenfor, siger hun.

Arbejdslivet er heller ikke vendt tilbage til normalen.

- Jeg tror ikke, vi kommer tilbage på arbejdet før 2. juni tidligst. vi kan ende med at arbejde hjemmefra indtil september måned, fordi de ikke ser nogen grund til at sende os tilbage, før alle har været på ferie, siger Regitze Kofoed Steffensen.

Hør hele afsnittet fra hendes lyddagbog her: