Lisbet Dahl ramt af stress:
Sygemeldt fra Cirkusrevyen

20121212-140715-6-1920x1281we
Efter lægens råd skal Lisbeth Dahl holde sig i ro den næste måneds tid, så hun kan blive klar til sidste etape af Cirkusrevyen 2021. (Arkivfoto) Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
7. jul. 2021 09.43
Den 75-årige revyveteran må trække stikket for en stund. Hun har fået konstateret stress efter et sygdomsforløb, der har tæret på kræfterne.

Den kommende måneds tid må publikum undvære Lisbet Dahl på scenen i årets udgave af Cirkusrevyen.

Den 75-årige revydronning har fået konstateret stress efter et sygdomsforløb, der har tæret på hendes kræfter.

Det oplyser folkene bag Cirkusrevyen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Sådan bruger politikerne sommeren oven på vildt corona-år: Dykning, sommerlejr og ny sport

Efter en periode i opstarten på årets revy, hvor hun var nødsaget til at blive hjemme fra flere forestillinger på grund af en infektion i kroppen, der ikke var coronarelateret, har Lisbet Dahl nu fået konstateret stress.

Efter lægens råd skal hun derfor holde sig i ro den næste måneds tid, så hun kan blive klar til sidste etape af Cirkusrevyen 2021, der spiller ind i efteråret, lyder det fra direktør Torben "Træsko" Pedersen.

- Det har været en hård periode, især for Lisbet, der som medvirkende instruktør har lavet en fantastisk revy. Men et sygdomsforløb og mange bolde i luften har tæret på hendes kræfter, siger han i pressemeddelelsen.

- Derfor skal vi passe på Lisbet og give hende tid til at komme ovenpå igen, og så glæder vi os alle sammen til at se Lisbet på scenen igen, lyder det fra Torben "Træsko" Pedersen.

Imens udfylder de resterende fem skuespillere på scenen - Ulf Pilgaard, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard - Lisbet Dahls roller.

- Jeg er meget glad og taknemmelig for, at alle på holdet bakker op om, at vi kan fortsætte med at spille Cirkusrevyen, selv om Lisbet ikke er med på scenen, siger Torben "Træsko" Pedersen i pressemeddelelsen og uddyber:

- Vores dygtige skuespillere er heldigvis klar på at tage over, så vi kan give Lisbet den ro, hun har brug for lige nu uden at skulle skuffe de mange gæster, der har glædet sig til at se årets revy.

Cirkusrevyen 2021 spiller for første gang ind i efteråret - foreløbig frem til den 3. oktober.

Det skyldes, at Cirkusrevyen spiller for færre publikummer til hver forestilling grundet coronarestriktionerne, og at man ønsker at give Ulf Pilgaard en storstilet finale, når han takker af efter sin endeligt sidste sæson i en alder af 80 år.

/ritzau/