S__ren_Filbert
Søren Filbert opsiger sin stilling som direktør i Krifa. Foto: Pressefoto / Lars Stig Madsen

Krifa-direktør stopper med øjeblikkelig virkning

22. jun 2020, 13:34
Søren Filbert stopper som direktør i Krifa med øjeblikkelig virkning.

Direktør Søren Filbert har efter møde i Krifas hovedbestyrelse fredag indgivet sin opsigelse og stopper med øjeblikkelig virkning som direktør i Krifa. 

LÆS OGSÅ: Murersvend smidt væk af rigmandsfamilie: 'Det er en straf'

Søren Filbert, der i fem år har siddet i direktørstolen, har sidste arbejdsdag i dag, mandag.

Opsigelsen kommer i forlængelse af en uenighed mellem hovedbestyrelsen og Søren Filbert i den overordnede tilgang til, hvordan Krifas vision ønskes realiseret. Denne tilgang har Søren Filbert ikke kunnet se sig selv i og som konsekvens heraf indgivet sin opsigelse, skriver Krifa i en pressemeddelelse

- Mange tak til Krifa, for at lade mig stå i spidsen for en af de mest meningsfyldte og visionære transformationer, jeg har været med til i min karriere med høj hastighed og innovativ udvikling. Jeg glæder mig til på afstand at følge Krifas videre rejse væk fra en klassisk a-kasse og fagforening til en arbejdslivsbevægelse, siger Søren Filbert i pressemeddelelsen. 

Søren Fibiger Olesen er formand hos Krifa, og han kalder det for ærgeligt, at samarbejdet med  Søren Filbert nu slutter:

- Søren Filbert har i sine fem år i Krifa drevet den strategiske udvikling, og hans betydning for Krifas transformation mod en arbejdslivsbevægelse er uvurderlig, lyder det fra formanden i Krifas pressemeddelelse. 

Hovedbestyrelsen mødes igen inden sommerferien for at sætte et arbejde i gang for at finde den bedste løsning i Krifas direktion. Indtil da består direktionen af Preben R. Jørgensen alene.