Kristian Madsen ny chefredaktør og direktør for A4 Medier

18. mar. 2021 15.55
Kristian Madsen tiltræder stillingen den 1. maj 2021.

A4 Medier har ansat Kristian Madsen som ny ansvarshavende chefredaktør og administrerende direktør.

Han tiltræder stillingen den 1. maj 2021 og forlader jobbet som politisk kommentator på Politiken.

- Jeg glæder mig helt usigeligt til at være med til at udvikle vores journalistik og forretning, siger Kristian Madsen.

Den kommende chefredaktør har ambitionen klar:

- Vi vil skabe en god forretning ved at opruste på vores kerneområder og styrke virksomhedens brand ved at lave journalistik i topklasse, som vores kunder hverken kan eller vil undvære. Jeg har et helt specielt forhold til virksomheden, da jeg tilbage i 2008 var med til at skrive udgivelsesgrundlaget for det, der i dag er A4. Det føles derfor lidt som en genforening at tiltræde som chefredaktør og direktør, siger Kristian Madsen.

A4 Medier står bag nicheportalerne A4 Arbejdsliv, A4 Arbejdsmiljø og A4 Overenskomst. Ambitionen er, at flere nicher kommer til.

Mediet vil fortsætte med at levere journalistik med højt fagligt indhold og troværdighed på kommercielle vilkår på områder, som er relevante og af interesse for lønmodtagerne.  

Bestyrelsesformand i A4 Medier ApS, Michael Jacobsen, er glad for, at Kristian Madsen har sagt ja til at stå i spidsen for A4.

- Kristian Madsen er med sine 10 år fra Politiken den helt rigtige til på en og samme tid at skabe journalistisk stærkt funderede indholdsprodukter samtidig med, at selskabet leverer på vores erklærede målsætning om at skabe en sund og overskudsgivende forretning, siger Michael Jacobsen.

Kristian Madsen afløser Nicolai Kampmann på posten som ansvarshavende chefredaktør og administrerende direktør.