Sarah er fitnesstræner og langer burgere over disken: Vi skal jo også have lov til at leve
Kostvejleder og personlig træner Sarah Christensen vil gøre folk sundere. Både i Fitness World og i sin grillbar. Foto: Privat/Sarah Christensen

Sarah er fitnesstræner og langer burgere over disken: "Vi skal jo også have lov til at leve"

6. maj, 18:17
Sarah Christensen har en noget atypisk jobsammensætning. Hun er uddannet som personlig træner og kostvejleder og fik for nylig klienter i Fitness World. Og så arbejder hun også på en grillbar.

De færreste forventer at blive mødt af kostråd, når de besøger en grillbar.

Det er imidlertid, hvad kunderne kan få i den lille hvidmalede grillbiks på Nørre Snede Vej. Grillbaren drives nemlig af Sarah Christensen, der er uddannet kostvejleder og personlig træner i Fitness World. 

Sarah Christensen er klar over, at frituregryder og Langelænder-pølser sjældent sættes i forbindelse med sundhed og velvære. Men hun mener ikke, at de to ting er uforenelige. 

- Jeg kan godt lide at have med mad at gøre. Og her er det jo heldigvis ikke kun typisk grillmad, som ryger over disken. Vi serverer også flere sunde sandwicher og salater. Og når jeg kan slippe af sted med det, så giver jeg da også gerne vores kunder et råd i den lidt sundere retning, siger Sarah Christensen til A4 Nu. 

Hun bemærker, at den ”lidt sundere retning” kunne være en laksesalat med økologisk saft, sødet på æbler – i stedet for en frankfurter med fritter og kakaomælk.

Sarah Christensen kan godt se, at hendes uddannelse, der har taget to år, ikke helt harmonerer med jobbet som grill-mutter, men det tager hun med et stort smil.

Hakker løg

Sarah Christensen oplyser, at hun endnu ikke har stået i den situation, at en klient fra Fitness World har besøgt grillen for at "synde", og at hun dermed kunne tage vedkommende på fersk gerning. Men hun indrømmer, at det kunne gå hen og blive en sjov og ret paradoksal situation. 

Der bliver stille fra Sarah Christensen, og kun baggrundsstøjen fra grillkøkkenet kan høres. Og så begynde hun at snøfte. 

- Du må undskylde, at jeg står og snøfter. Jeg hakker løg, siger hun i en latter og fortsætter:

 - Jeg vil altid være sundhedsfreaken. Men her kommer nogle skønne kunder. Og jeg kan ikke rigtigt undvære det. Og der sker jo ikke noget ved en god hjemmelavet burger en gang i mellem. Vi skal også have lov til at leve.

Tilbage i 2014 købte Sarah Christensen grillbaren. To operationer i den ene arm satte imidlertid den unge grill-mutters drømme på stand by. Derfor måtte hun forpagte grillbaren ud. I mellemtiden tog hun uddannelsen som kostvejleder og personlig træner.

Men nu er Sarah Christensen tilbage i grillbaren akkompagneret af sin mor. 

- Lægerne fortalte mig, at jeg skulle tage den med ro. Men det kan jeg sgu ikke. Jeg er glad for at være her. Og jeg glad for alle de grin, jeg har med kunderne, siger Sarah Christensen.

Sarah Christensen står dog kun i grillen på lånt tid, bemærker hun. 

Hun forventer sammen med sin mor, som er den nuværende egentlige ejer af grillen, at Åstedbrogrillen vil være solgt senest den 1. september. Men som hun selv siger:

- Hvis den ikke er solgt til den tid, så må jeg jo blive hængende lidt endnu. 

Kontakt
Redaktør af A4 Arbejdsliv

Henning Due
[email protected]
+45 21628712

Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Arbejdsliv er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser