Er du kommet til skade? Sådan sikrer du dig bedst i forsikringssager

20190406-132109-A-1920x840we
Det er ikke nemt at skulle kæmpe for at få erstatning ved forsikringen, samtidig med at man skal kæmpe med sygdom, smerter og liv, der er vendt op og ned. Foto: Mads Claus Rasmussen
5. okt. 2019 07.00
Her er de bedste råd fra en, der kender forsikringsselskaberne indefra, så du kan stå stærkere i en forsikringssag, hvis du har været ude for en ulykke og for eksempel har fået piskesmæld eller hjernerystelse.

Hvis du kommer ud for en ulykke eller kommer alvorligt til skade, risikerer du at få varige mén eller nedsat arbejdsevne. Det kan få stor betydning for din fremtidige økonomi og livssituation. Derfor giver det god mening at være opmærksom på, at selv en banal ulykke potentielt kan blive til en forsikringssag.

Læs også: Dokument afslører: Topdanmark fravalgte speciallæger, der gav kunderne for meget ret

A4 har afdækket, hvordan mennesker med især piskesmældsskader og senfølger af hjernerystelse risikerer at komme i klemme hos deres forsikringsselskab, og ikke kan få erstatning.

I en række artikler har en mangeårig ansat i forsikringsbranchen, 'Jessie', overfor A4 givet et detaljeret indblik i, hvordan, hvornår og hvorfor det kan gå galt for den skadelidte i en sag. Ifølge Jessie skyldes det blandt andet en udbredt mistillidskultur i forsikringsbranchen, at selskaberne benytter sig af udvalgte speciallæger og et system, der ikke tager højde for, hvordan mennesker, der er kommet til skade, opfører sig efter en ulykke.

Glemt kodeord