20200520-173925-L-1920x1280we
Der næppe er mange partier, der er interesserede i at spille sig selv af banen i forhold til en endelig aftale om tidlig pension. – Mette Frederiksen har formået at gøre spørgsmålet om tidlig pension til et politisk projekt, som danskerne har sympati for på tværs af politiske og økonomiske skel, siger Hans Engell (Arkivfoto). Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Knap hver anden DF-vælger: Ret til tidlig pension har betydning for min stemme ved næste valg

18. aug 2020, 06:00
I en ny stor undersøgelse svarer op mod halvdelen af DF's vælgere og knap hver fjerde Venstre-vælger, at spørgsmålet om ret til tidlig tilbagetrækning kan have konsekvenser for deres stemme ved næste valg. Valgforsker forudser bred aftale om tidlig pension.

Når regeringen senere i dag præsenterer sit længe ventede udspil om tidlig pension, vil det være startskuddet til en periode med intense politiske forhandlinger om den endelige model for, hvordan Arne og kollegerne kan komme på tidlig pension. 

Ifølge en ny undersøgelse, som Epinion har lavet for FH blandt 5.144 personer, er det dog ikke kun den socialdemokratiske regering, der har vælgere at vinde eller tabe på spørgsmålet om tidlig tilbagetrækning.

Få fuld adgang til A4 Arbejdsliv


Første måned for 1 kr

Herefter 69 kr/måned

Kontakt­oplysninger

Log ind på A4 Arbejdsliv
Glemt kodeord?