jobcenter_Valby
Jobcenter København på Gammel Køge Landevej i Valby blev midlertidigt lukket på grund af COVID-19 i foråret. Nu kræver ledelsen i Københavns Kommune, at en stor del af kommunens ansatte i jobcentrene fortsat skal møde ind på arbejdet trods regeringens opfordringer om mest muligt hjemmearbejde og stigende corona-smittetal i hovedstaden. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Direktør forsvarer corona-beslutning:
Derfor skal jobcenter-ansatte møde ind

14. sep. 2020 10.09
Direktør i Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning forsvarer nu beslutning om, at en stor del af kommunens jobcenter-ansatte fortsat skal møde ind på arbejde trods myndighedernes opfordring til mest muligt hjemmearbejde. HK kritiserer beslutning.

Trods gode erfaringer fra corona-nedlukning i foråret og en opfordring fra regeringen om mest muligt hjemmearbejde holder Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen fast i beslutningen om, at jobcentrenes ansatte i de fleste tilfælde fortsat skal møde ind på arbejdet og afholde borgersamtaler.

Det siger Tanja Franck, administrende direktør i Københavns Kommunes Beskæftigelses- og integrationsforvaltning, nu til A4 Arbejdsliv i et interview.

Glemt kodeord