20200507-185243-L-1920x1280we
En række mediehistorier om kritisable løn- og arbejdsforhold hos Intervares datterselskab Nemlig.com fik Københavns Kommune til at undersøge Intervare. Siden har de to parter ligget i strid om, hvad der er op og ned i sagen. (Arkivfoto) Foto: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kobenhavns-borgerrepraesentation-har-truffet-afgorelse-om-intervare?releaseId=13633279

Efter langt forløb:
Nu har Københavns Kommune taget beslutning om Intervare

8. okt. 2021 07.14
Et flertal i Borgerrepræsentationen har torsdag aften truffet beslutning i sagen om Intervare. Selskabet tager afstand fra beslutningen og kalder den 'ren politisk og ikke faktuel og juridisk funderet'.

Efter et langstrakt forløb har Københavns Kommune nu truffet afgørelse i sagen om Nemlig.coms moderselskab Intervare, der bringer mælk, toiletpapir og andre dagligvarer ud til mere end 2.000 ældre og udsatte i Københavns Kommune.

Et flertal i Borgerrepræsentationen har torsdag aften besluttet, at Intervare inden den 1. november skal implementere en ny distributionsmodel og efterbetale chaufførerne det, de er blevet underbetalt. Sker det ikke, er Borgerrepræsentationen klar til rive kontrakten med selskabet i stykker.

Glemt kodeord