20201108-131749-L-1920x1280we
Høje-Taastrup Kommunes borgmester Michael Ziegler (K). Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Indekstal:
Vestegnskommune modtager strakspåbud

22. jul. 2021 14.30
Arbejdstilsynet har registreret arbejdsmiljøafgørelser i kommunerne i Høje-Taastrup det senest opgjorte døgn. Registreringen tæller kommunale arbejdspladser. Det viser opdaterede tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Arbejdstilsynet har registreret afgørelser til Høje-Taastrup kommune det senest opgjorte døgn.

Konkret har Høje-Taastrup Kommune modtaget 2 strakspåbud indenfor fald til lavere niveau og fald, snublen i samme niveau i branchen fritids- og ungdomsklubber.

Det viser en opgørelse fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Opgørelsen tæller kun afgørelser givet til kommunale arbejdspladser i kommunerne.

I det senest opgjorte døgn har tilsynet registreret to strakspåbud til landets 98 kommuner for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

Note: Når en P-enhed (arbejdsplads) i en kommune modtager en ny afgørelse (påbud mm.) fra Arbejdstilsynet og har en eller flere afgørelser fra tidligere, bliver de tidligere afgørelser genregistreret med samme dato som den nye. Derfor kan en kommune godt stå registreret for flere afgørelser, selvom den eksempelvis kun har fået én sidst.

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra Arbejdstilsynets hjemmeside. Hvis du oplever fejl, eller andre uregelmæssigheder i artiklen, må du gerne kontakte redaktør Jonas Sivkær Pettersen på [email protected].

Glemt kodeord