20210812-111705-L-1920x1280we
Høje-Taastrups borgmester Michael Ziegler (K). Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Indekstal:
Kommunerne i Høje-Taastrup og Roskilde får påbud fra Arbejdstilsynet

3. sep. 2021 09.25
Arbejdstilsynet har registreret arbejdsmiljøafgørelser i kommunerne i Guldborgsund, Høje-Taastrup og Roskilde det senest opgjorte døgn. Registreringen tæller kommunale arbejdspladser. Det viser opdaterede tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Arbejdstilsynet har registreret afgørelser til kommunerne Guldborgsund, Høje-Taastrup og Roskilde det senest opgjorte døgn.

Konkret har Guldborgsund Kommune modtaget strakspåbud om bæring i branchen administration af sundhedsvæsen, undervisning, kultur og sociale forhold undtagen social sikring.

Høje-Taastrup Kommune har fået påbud om varme, kulde og træk i branchen folkeskoler o.lign.

Derudover har Roskilde Kommune modtaget påbud om unødig støj, produktionslokaler i branchen specialskoler for handicappede.

Det viser en opgørelse fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Opgørelsen tæller kun afgørelser givet til kommunale arbejdspladser i kommunerne.

I det senest opgjorte døgn har tilsynet registreret to påbud og et strakspåbud til landets 98 kommuner for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

Note: Når en P-enhed (arbejdsplads) i en kommune modtager en ny afgørelse (påbud mm.) fra Arbejdstilsynet og har en eller flere afgørelser fra tidligere, bliver de tidligere afgørelser genregistreret med samme dato som den nye. Derfor kan en kommune godt stå registreret for flere afgørelser, selvom den eksempelvis kun har fået én sidst.

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra Arbejdstilsynets hjemmeside. Hvis du oplever fejl, eller andre uregelmæssigheder i artiklen, må du gerne kontakte redaktør Jonas Sivkær Pettersen på [email protected].

Glemt kodeord