- Skolen skal vejlede forældre bedre til, hvordan de kan hjælpe deres børn til en god skolestart", siger Rasmus Edelberg, formand for Skole & Forældre, da han mødes med Henriette Christiansen, direktør i Egmont Fonden, for at diskutere, hvordan vi skaber en god skolestart.  Foto: Foto: Sissel Moos

Podcast serie: Hvad skal vi med skolen?: Hvad er den gode skolestart?

2. sep 2019
I en ny podcast-serie mødes kendte debattører og forældre for at diskutere, hvad formålet med skolen er. I andet afsnit handler det om, hvordan man skaber en god skolestart. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

De fleste forældre mener, at skolestarten var nem for deres børn. Men når man spørger børnene, siger 3 ud af 10 af dem, at det er svært at starte i skolen. Det viser en stor forskel på voksne og børns forståelse af skolestarten. Så hvordan giver vi egentlig vores børn en god skolestart og sørger for, at forældrene hjælper til det? Det ved direktør i Egmont Fonden, Henriette Christiansen, og Rasmus Edelberg fra Skole & Forældre. Derfor mødes de på Ny Holte Skole for at tale om, hvad den gode skolestart er. Lyt til podcastens andet afsnit lige nu.  

Podcasten er en del af initiativet "Hvad skal vi med skolen?", som Danmarks Lærerforening, Folkekirkens Skoletjeneste og Skole & Forældre står bag. Podcasten er produceret af DeltagerDanmark i samarbejde med A4Medier. 

Prøveabonnement

Prøv A4 Arbejdsliv gratis i 4 uger.

Modtag de vigtigste nyheder i din mailboks.

Log ind på A4 Arbejdsliv