HK Stat i opgør med omstridt besparelse:
'Har kostet afskedigelser'

20201217-182759-L-1920x1280we
Formand for HK-Stat Rita Bundgaard vil have omprioriteringsbidraget fjernet. HK Stat lancerer torsdag en kampagne rettet mod Christiansborg, hvor HK Stat vil uddele postkort til samtlige 179 folketingsmedlemmer. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
TEMA: Kongres
10. jun. 2021 06.00
Torsdag holder HK Stat virtuel kongres. I sin politiske tale vil formand Rita Bundgaard lancere en kampagne, som skal gøre op med omprioriteringsbidraget, som fortsat påvirker arbejdet for mange statsansatte.

Det er en usædvanlig lang beretning formand for HK-Stat, Rita Bundgaard, præsenterer for de delegerede, når fagforeningen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere torsdag holder kongres. 

Der er gået fem år, siden formanden senest bød velkommen til fagforeningens kongres, efter at coronakrisen sidste år kom i vejen. Og da virussen endnu ikke har sluppet sit tag, foregår den torsdag foran skærmen. 

Derfor er det også en velforberedt formand med en vigtig dagsorden. Den handler især om et endeligt opgør med det mundrette ord omprioriteringsbidraget.  

LÆS OGSÅ: Forfatter til bog om fremtidens fagbevægelse: Tre gode råd til at få flere medlemmer

Glemt kodeord