20151125-150649-L-1920x1277we
Trine Wesselhoff, der tidligere har rådgivet Helle Thorning-Schmidt (billedet), starter i morgen i jobbet som rådgiver for Socialpædagogernes formand, Benny Andersen. Arkivfoto. Foto: Emil Hougaard/Ritzau Scanpix

Helle Thornings top-profil får nyt job

3. jun 2020, 16:27
Socialpædagogerne henter tidligere rådgiver for Helle Thorning-Schmidt.

Trine Wesselhoff, der tidligere har arbejdet som Helle Thorning-Schmidts rådgiver, får job hos Socialpædagogernes Landsforbund (SL).

LÆS OGSÅ: Partifælle melder sig ind i protestgruppe mod Støjberg

Hun tiltræder i morgen - den 4. juni – som rådgiver for Socialpædagogernes formand, Benny Andersen. Det skriver Altinget.

Trine Wesselhoff kommer med 10 års erfaring fra Christiansborg, hvor hun blandt andet har arbejdet for tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt. Det skete i regeringsperioden fra 2011 til 2015, hvor Trine Wesselhoff arbejdede som såkaldt parlamentariske rådgiver for den daværende formand for Socialdemokratiet.

- Med Trine Wesselhoff får vi stærk kapacitet indenfor interessevaretagelse og en masse konkret erfaring fra Christiansborg. Vi får en erfaren rådgiver, som kan bidrage til at placere Socialpædagogerne som en stærk aktør, når det gælder medlemmerne og vores arbejdsområde, siger Benny Andersen fra Socialpædagogerne, der tæller omkring 39.000 medlemmer.