Carsten_Holdum_Forbruger__konom_PFA
Husk at få tjekket dine pensionsforhold, hvis dit liv ændrer sig, lyder det fra Carsten Holdum, forbrugerøkonom i PFA Foto: PFA

Guide:
Tjek pensionen, når livet ændrer sig

9. mar. 2021 06.40
Det er vigtigt at sikre sig, at der er styr på pensionen og forsikringerne, hvis man flytter, stifter familie eller ved andre store livsændringer. Men mange får det ikke gjort, og det kan have store konsekvenser, hvis uheldet rammer, lyder det fra Carsten Holdum, forbrugerøkonom i PFA.

HAR DU FÅET NYT JOB inden for de seneste år? Er du flyttet? Eller har stiftet familie? Så er du langt fra alene. For mange af os oplever med jævne mellemrum, at der sker store ændringer i vores liv. Og når det sker, er der al mulig grund til at sikre sig, at der er styr på pensionsordningen. Men mange får det ikke gjort.

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at der i 2020 var hhv. 28.500 vielser, 15.700 skilsmisser, 60.900 fødsler og 928.000 flytninger herhjemme. Antallet af flytninger er historisk højt i et corona-år, hvor vi rejste mindre og brugte flere penge på det nære, herunder ny bolig.

Glemt kodeord