20121211-171104-6-1920x1920we
Alle de fuldtidsansatte i Jysk i Randers Syd får en bonus på 95.000 kroner hver. (Arkivfoto) Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix

Giver ansatte rekordstor bonus:
Elev får 95.000 kroner

13. okt. 2020 10.16
De ansatte i Jysks butikker får i år en rekordstor bonus efter et godt regnskabsår.

De ansatte i landets Jysk-butikker har ekstra stor grund til at glæde sig over, at kæden på trods af corona har haft et godt år. 

Den danske gigant giver nemlig alle sine butiksansatte en bonus - og i år er det den højeste nogensinde, skriver flere medier.

LÆS OGSÅ: Advarer om 'tåbelige' besparelser på jobcentre: Kan gå ud over de svageste ledige

I gennemsnit har medarbejderne i de danske Jysk-butikker fået 31.000 kroner i salgsbonus. 

- Det er jeg selvfølgelig rigtig glad for. Medarbejderne i butikkerne får bonus efter, hvor godt salget har været i netop deres butik. Så når de har fået en stor bonus, er det, fordi det er gået godt for Jysk. Samtidig er medarbejderne i Jysk-butikkerne jo nogle af dem, der ikke har haft mulighed for at arbejde hjemme, men som derimod er mødt på arbejde hver dag for at holde hjulene i gang gennem hele corona-epidemien, siger Jysks landechef i Danmark Bo V. Andersen til Randers Amtsavis.

Bonussystemet fungerer på den måde, at medarbejderne får del i den omsætningsfremgang, som deres butik har haft i forhold til året før.

I Jysk i Randers Syd er der blevet langet ekstra mange dyner og puder over disken. Det sikrer alle de fuldtidsansatte en bonus på 95.000 kroner hver. Det gælder også Andreas Hansen, som er elev i Randers Syd. Og han blev meget overrasket over pludselig at kunne se frem til at få ekstra mange penge ind på kontoen. 

- Det er noget, man ikke regner med at få, så det er noget, man bliver meget glad for. Jeg vidste faktisk ikke, da jeg startede her, at man fik bonus, siger han til TV 2.