Jannik_Petersen_Teknisk_Landsforbund_Fotograf_K__re_Viemose_1650px
Jannik Frank Petersen er efter kampvalg ny forbundsformand for Teknisk Landsforbund Foto: Kåre Viemose, Teknisk Landsforbund

Fynbo ny formand i Teknisk Landsforbund

24. okt. 2020 18.53

47-årige Jannik Frank Petersen blev lørdag valgt som forbundsformand for Teknisk Landsforbund, der er fagforening for 30.000 teknikere, designere og konstruktører.

Det skete på forbundets kongres på Comwell Kolding, hvor han slog modkandidaten Jimmi Eiberg Jensen. Jannik Frank Petersen afløser Lone Engberg Thomsen, der stopper efter seks år som formand for Teknisk Landsforbund.

LÆS OGSÅ: Kampvalg i TL: Kandidaternes mærkesager og pæneste ord om hinanden

- Jeg er utroligt glad for valget, og jeg ser frem til at tage fat på nogle af de store udfordringer, vi står over for. Vi skal sørge for, at vores medlemmer kan få et fleksibelt arbejdsliv med en god balance mellem arbejde og fritid. Vi skal sørge for et trygt sikkerhedsnet ved ledighed, og at alle har mulighed for efteruddannelse,” siger Jannik Frank Petersen, der før valget var afdelingsformand for TL Fyn.

Jannik Frank Petersen er uddannet som elektroniktekniker, og har tidligere arbejdet i bl.a. Danish Aerospace Company. Han er bosat i Odense.