Formand for Jobcentrets Ofre:
Stop tvangsaktiveringen

Kim_Madsen_Foto_Mads_Joakim_Rimer_Rasmussen__Ritzau_Scanpix
Foto: Privat
10. maj 2021 12.43
Dette er et debatindlæg. Det er udtryk for skribentens holdning. Du er velkommen til at deltage i debatten - send dit indlæg til [email protected].

37 TIMERS TVANGSAKTIVERING af ledige borgere - det kan meget snart blive vedtaget, når Ydelseskommisionen kommer med sin rapport sidst i maj måned med besparelsesforslag og andet guf for højrefløjen.

Hr. og fru kakkelbord, jord- og betonarbejderen og mange flere, som bliver ramt af ledighed, skal måske fremover aktiveres på fuld tid som bleskifter i vuggestuen - måske på plejehjemmet.

Fagbevægelsen må på banen

Først går man efter kontanthjælpsmodtagere, som har mistet dagpengeretten, senere kan Ydelseskommissionens udspil danne præcedens for alle ledige, hvis denne form for galimatias bliver populært hos folketingets medlemmer.

LÆS OGSÅ: Forsker: Beskæftigelsessystemets jagt på udsatte er gået for langt

Ledige, syge og handicappede samt andre udsatte borgere har brug for fagbevægelsen til at stoppe regeringens/Ydelseskommisionens udspil om tvangsaktivering.

37 timers tvangsaktivering er på vej. Det gælder alle faggrupper - hvis de rammes af ledighed og en sag i jobcenter.

Jeg må opfordre til, at regeringen væltes, hvis Ydelseskommisionen og velfærdsdræberne får magt, som de har agt
Kim Madsen, formand for Jobcentres Ofre

Hvis fagbevæglsen og andre ikke protesterer, så bliver det en realitet. De ledige kan ikke gøre det alene. Fagbevægelsen skal med i kampen. Måske skal regeringen væltes for at forstå budskabet? Jeg støtter gerne et vælgerskub. Jeg tror, at regeringen samt nogle af støtterne ville have godt af en vælgerlussing.

Der er mange emner på tapetet. Kontanthjælpsloft, 225-timers reglen, afklaringsgaranti mm. Hvorfor er nye ledige fritaget for 225 timers reglen? Hvad er forskellen på at være nyledig ift. at have været ledig i fem år?

LÆS OGSÅ: Efter 20 år i systemet har kræftramte Bjarne fået førtidspension: 'Slut med at låne penge og købe på klods'

Klassekamp og skel - jeg siger det bare. Er det det vi vil?

Det ligger i kortene, at forslaget om 37 timers tvangsaktivering af kontanthjælpsmodtagere udspringer af det, jeg ser som, en fremmedfjendsk samt af og til racistisk tilgang til velfærdspolitik fra Socialdemokratiet og højrefløjen. Alle, som ikke er hvide, er skyld i, at det går ud over alle. Hvor er det grimt at tænke sådan. Hvor er det grimt at smide alle på bålet, fordi regeringens forfejlede integrationspolitik har gjort, at det er svært for nogle få at komme i job.

Folket skal betale for Folketingets fejltrin

Derfor ønsker man at ramme i flok, for så kan vi alle rette vores had mod de fremmede.
Fordi det er svært at få nogle få ud på arbejdsmarkedet, så skal vi alle ristes på bålet.

SF med en gammel fagforeningsmand i front, gør haneben til regeringen, og lytter ikke til fornuften. Det samme sker med de Radikale, som er blevet fedtspillere for de velstillede, og i morgen mener de noget andet.

Hvor er de store røde fagforeninger i dette spil? Folket savner jer i kampen ❤
Kim Madsen, formand for Jobcentres Ofre

Jeg må opfordre alle sorte, hvide, gule og brune til at stå sammen i kampen for, at der ikke etableres yderligere skel mellem befolkningsgrupper, etniciteter mm.

Jeg må opfordre til, at regeringen væltes, hvis Ydelseskommisionen og velfærdsdræberne får magt, som de har agt.

Det, som er på spil lige nu, er så farligt for ledige, syge, handicappede og udsatte grupper. Det er så farligt for fremtidens børn og unge.

Spelt- og grødkulturen hos de velstillede ødelægger fremtiden og livet for fremtidens efterkommere samt for samfundets mest udsatte.

LÆS OGSÅ: I Nyborg betaler de udsatte og timelønnede prisen for coronakrisen

Kun få har forstået, at efter 22 uger på sygedagpenge, så visiteres man til lavest mulige ydelse i jobafklarings- eller ressourceforløb, uanset om man har brug for det eller ej.

Er man ledig på f.eks. kontanthjælp og får et job på hånden, så blander jobcentret sig i ansættelsen og får det gode job omgjort til en ansættelse med løntilskud. Den slags betaler skatteyderne med glæde.

Kun få har forstået, at ved at fastholde borgere på lavest mulige ydelse, så længe kommer der ikke forhøjelse af dagpengene, for der skal trods alt være et incitament til at finde sig et job.

INGEN forstår, at ALLE, som bliver ramt af sygdom og handicap, også bliver ramt af de rigide reformer og lovgivning - det gælder altså også alle de, som lige nu er i job; bliver de ledige, så rammes også de.

LÆS OGSÅ: Professor: Coronakrisen skubber udsatte danskere ud af arbejdsmarkedet

Hvor er de store røde fagforeninger i dette spil? Folket savner jer i kampen ❤ kom nu.

Det nytter ikke længere at gå med listesko og acceptere nødvendighedens politik, fordi nogle er tvagsindlagt til at leve for "andre folks penge". Vi må alle ud med fanerne og sørge for, at vores børn og unge ikke bliver ramt af ublu og inhuman politik.

Jeg mener, det er farligt for fremtidens arbejdsstyrke at finde sig i mere afvikling af velfærden fra regering og folketing.

Humor og slesk tale er blevet uanvendelig i kampen. Jeg mener, folket bør vise tænder.

Kan du se fornuften? - så spred budskabet ❤

Deltag i debatten - send dit indlæg på maks. 600 ord til [email protected].