Direktør vil have flere til at møde ind:
Mette Frederiksen har ikke ledelsesretten her

16584---06
- Jeg taler ikke imod hjemmearbejde, det er ikke mit ærinde. Jeg er heller ikke en reaktionær type, siger Lars Bonderup Bjørn. Foto: Pressefoto/Ewii
15. jan. 2021 15.20
Energikoncernen Ewii vil gerne bidrage til at mindske smittespredningen i samfundet. Men det er forkert, at statsministeren og myndighederne opfordrer til hjemmearbejde i størst muligt omfang. Øget hjemmearbejde går ud over driften, mener administrerende direktør, Lars Bonderup Bjørn.

I en tid, hvor en engelsk corona-mutation (B117) risikerer at bringe de daglige smittetal op i nye højder, opfordres private arbejdspladser kraftigt til at lade de ansatte arbejde hjemmefra.

Men i energikoncernen Ewii i Kolding er man utilfreds med regeringens og sundhedsmyndighedernes opfordring.

Her har de ansatte siden slutningen af april efter den første nedlukning i udgangspunkt mødt fysisk ind på arbejdspladsen. Det ser den administrerende direktør Lars Bonderup Bjørn gerne, at de bliver ved med.

Selvfølgelig skal virksomheden, der tæller 460 ansatte, løfte et samfundsansvar og bidrage til at mindske smittespredningen. Men det kan gøres på mange måder, mener direktøren.

Glemt kodeord