Hans_Henrik_Hansen_HK___stjylland
Hans Henrik Hansen, formand for HK Kommunal Østjylland, er en af seks tillidsrepræsentanter, som kræver, Aarhus Kommune taler ordentligt om administrative medarbejdere. Foto: HK Østjylland

De ’kolde hænder’ sætter foden ned:
- Tal ordentligt om os, Aarhus Kommune!

4. dec. 2020 14.40
Aarhus Kommune anerkender ikke det store arbejde, de administrative medarbejdere yder. Det mener HK Kommunal Østjyllands fællestillidsrepræsentanter, der nu har givet byrådet klar besked.

Administrativt bøvl.

De to ord har fået bægeret til at flyde over hos seks fællestillidsrepræsentanter på tværs af magistratsafdelingerne i Aarhus Kommune, skriver Århus Stifttidende.

Ordene kan læses i budgetforliget 2021, og ifølge HK Østjylland er det blot det seneste eksempel på, hvordan de administrative medarbejdere alt for ofte er blevet omtalt negativt og respektløst.

LÆS OGSÅ: Kommunalt rygeforbud breder sig - også på hjemmekontoret: 'Hvad har de tænkt sig?'

- Der skal naturligvis ikke være mere administration end højst nødvendigt, men det er vigtigt at pointere, at administration er et håndværk, der sikrer borgernes retssikkerhed og ikke mindst god service og velfærd, og det fortjener at blive omtalt med respekt. Vores medlemmer er forudsætningen for, at læreren og pædagogen får mulighed for at tage sig af børnene, siger Hans-Henrik Hansen, der er formand HK Kommunal Østjylland, til Århus Stiftstidende.