20200624-151839-5-1920x1920we
Overborgmester Frank Jensen (S) i Københavns Kommune kritiseres fra flere kanter for ikke at træffe en beslutning om, hvem af kommunens ansatte der skal hjemsendes på grund af stigende corona-smittetal i hovedstadsområdet. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Corona-forvirring blandt ansatte på landets største arbejdsplads: Uklart hvem der skal hjemsendes

14. sep 2020, 6:10
I Københavns Kommune er de administrative medarbejdere frustrerede over, at der mangler klarhed omkring, hvem der skal sendes hjem og arbejde på grund af stigende corona-smittetal i kommunen. HK efterlyser beslutning fra overborgmester Frank Jensen (S).

På landets største arbejdsplads, Københavns Kommune, har de ansatte, der udfører administrativt arbejde, svært ved at gennemskue, hvorfor nogle kolleger skal blive og arbejde, mens andre sendes hjem.

Forvirringen er opstået i kølvandet på Sundhedsministeriets udmelding mandag, hvor ministeriet udsendte en officiel opfordring 'til hjemmearbejde i videst mulig omfang på offentlig og private arbejdspladser' til 17 kommuner i hovedstadsområdet, heriblandt Københavns Kommune, og Odense Kommune, hvor corona-smittetallet er steget i den seneste uges tid.

Log ind på A4 Arbejdsliv