Claus Meyer tilbyder igen forfatter arbejde uden løn

20200603-204713-3-1920x1280we
Claus Meyer er igen kommet i vælten for at invitere forfattere til sine arrangementer uden at tilbyde honorar. Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
4. aug. 2021 13.00
Denne gang er det Morten Pape, der blandt andet har skrevet Planen, der er blevet kontaktet af Claus Meyer med henblik på at deltage i kokkens arrangement i september. Honorar er der dog umiddelbart ikke noget af.

Forfatteren Morten Pape modtog i sidste uge en invitation fra Claus Meyer. Her blev forfatteren inviteret med som paneldeltager i Meyers arrangement i september på Lolland, Madens Folkemøde.

Honorar var der dog ikke noget af i forespørgslen, ej heller var transportudgifter eller festivalbilletter inkluderet i henvendelsen, skriver Information. Det provokerede tilsyneladende Morten Pape, der takkede nej til tilbuddet og satte sig til tasterene på Twitter:

LÆS OGSÅ: Claus Meyers selskab tilbød forfatter gratis frokost i stedet for løn: 'Dårlig stil' 

'Kære Claus Meyer 
Hvis du stadig vil ulejlige forfattere med nul og nix i honorar for at “bidrage” til at promovere din business og forståelse af “værtsskab”, så vil jeg gerne benytte lejligheden til at slå fast, at du ikke skal ulejlige dig med at kontakte mig igen :-)'

Glemt kodeord