Minister vil indkalde til forhandlinger om ledige:
Støtteparti har ønskeseddel klar

20210421-173242-L-1920x1277we
Peter Hummelgaard (S) vil inden for de næste par uger indkalde samtlige af Folketingets partier til forhandlinger om en langtidsledighedspakke. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
29. apr. 2021 15.47
Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) vil inden for de kommende uger indkalde alle Folketingets partier til forhandlinger om en langtidsledighedspakke. Enhedslisten vil tilskynde ledige til at vælge uddannelser og brancher, der har fokus på den grønne omstilling.

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) vil inden for de næste par uger indkalde samtlige af Folketingets partier til forhandlinger om en langtidsledighedspakke, der skal hjælpe langtidsledige med at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Det fortæller han til A4 Arbejdsliv.

LÆS OGSÅ: Tina har været ledig ad flere omgange: 'Jeg er ikke et offer, men det er heller ikke let'

- Vi kan se i de daglige tal, at folk er på vej tilbage på arbejdsmarkedet. Men mange af dem, der var langtidsledige før corona, de er desværre stadigvæk ledige. Det er derfor, at vi inden længe skal forhandle en langtidsledighedspakke sammen med folketingets partier, som vi indkalder til forhandlinger inden for de kommende uger, siger beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S).

Glemt kodeord