A4 Medier henter nyhedschef fra Politiken

A4_medier_logo_1
30. jun. 2021 11.56
Naja Dandanell skal opruste A4's journalistiske profil.

A4 har fundet sin nyhedschef på Rådhuspladsen. Naja Dandanell, der er souschef på Politikens Monitormedier og skrivende redaktør på Skolemonitor, bliver fra årsskiftet nyhedschef for A4 Medier.

I de sidste fire år har 34-årige Naja Dandanell været central i opbygningen af Politikens nichemedie strategi, og at gøre Skolemonitor til en succes.

“Naja Dandanell er et af de stærkeste kort i de danske nichemedier. Hun kombinerer et naturligt talent for ledelse, en stærk journalistisk tæft med en kommerciel forståelse af nichemediernes marked. Og så er hun en af de journalister i hele Danmark, der kender mest til uddannelsesverdenen, der bliver en central strategisk satsning for det nye A4”, siger chefredaktør Kristian Madsen, der ligesom Naja Dandanell for nylig kom til A4 Medier fra Politiken. 

A4 medier består lige nu af tre nichemedier inden for arbejdsmarkedsområdet: A4 Arbejdsmiljø, A4 Overenskomst og A4 Beskæftigelse, og vil over de kommende år åbne satsninger på uddannelses- og velfærdsområdet. 

Den nye nyhedschef udtaler til A4 Arbejdsliv: 

"A4 Medier er et toneangivende nichemedie med et kæmpe potentiale. Det bliver en enormt spændende opgave at udvikle kvalitetsjournalistikken og skærpe A4 Mediers position sammen med det dygtige hold, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang", siger Naja Dananell.

Naja Dandanell har en fortid som bl.a. Christiansborg-reporter på Jyllands-Posten og som Journalist på Berlingskes Nyhedsbureau og Information.

Indtil årsskiftet er Naja Dandanells fulde fokus dog på sin barsel med sønnen Knud, der kom til verden i foråret.

Esben Christensen, der bl.a. har en fortid på tv2.dk, træder i mellemtiden ind på posten som nyhedschef som barselsvikar.