Onsdag i sidste uge var humøret højt blandt medlemmer af 3F's byggegruppe, da de foran Forligsen viste deres opbakning til deres OK20-forhandlere. I dag er byggefolk blandt de hårdest ramte 3F'ere pga. corona. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

4.300 nye arbejdsløse 3F'ere på seks dage: 'Jeg har aldrig set noget lignende'

19. mar 2020, 16:19
Folketingets nye hjælpepakke til dagpengemodtagere får en varm velkomst af 3F's a-kasse, der siden sidste torsdag har registeret mere end 4.000 nye ledige medlemmer. Især tre brancher er hårdt ramt, viser forbundets tal. Hjælpepakken er dog kun første skridt i den rigtige retning, mener 3F.

Folketingets nye hjælpepakke til landets dagpengemodtagere får en varm velkomst hos landets største fagforbund, 3F, der på mindre end en uge har registeret tusindvis af nye ledige i sin a-kasse på grund af coronaudløste fyringsrunder på landets arbejdspladser. 

- Det er en stærk hjælpepakke, som Folketinget har meldt ud, og det er rigtigt vigtigt for os, at man har fokus på danske lønmodtagere og dem, der mister arbejdet i denne tid, siger Eva Obdrup, der er forretningsfører i 3F's a-kasse.

Få fuld adgang til A4 Arbejdsliv


Første måned for 1 kr

Herefter 69 kr/måned

Kontakt­oplysninger


Virksomhed eller organisation?
Køb erhvervsabonnement
Log ind på A4 Arbejdsliv
Glemt kodeord?