3F hejser tirsdag de røde faner ved milliardbyggeri i Hedehusene (Privat). Foto: Christian Sørensen

Demonstration: 3F hejser de røde faner ved byggeri i Hedehusene

3. aug 2020, 17:15
3F og et lokalt murersjak holder tirsdag morgen en demonstration mod firmaet Dansk Totalentreprise, der bygger på dele af prestige-milliardbyggeriet Nærheden ved Hedehusene. Ifølge 3F er flere murersvende blevet snydt af underentreprenøren Innovatis A/S og uretmæssigt blevet bortvist. Emil Peter Tarding, ejer af Innovatis A/S, afviser kravet.

Opdateret tirsdag 12:30: Dansk Totalentreprises direktør, Peter Bersang Kristensen, er tirsdag vendt tilbage med en skriftlig kommentar, som nu fremgår sidst i artiklen. Vi har tidligere opdateret artiklen med en præcisering, da det først fremgik, at det var Coops byggeri, men der er reelt kun tale om, at Coop skal overtage et butikslokale i det omtalte byggeri. 

Fagforbundet 3F hejser de røde faner, efter en ifølge 3F »usaglig kollektiv bortvisning« af murersvende på byggepladsen den 6. juli. Her har underentreprenøren Innovatis A/S ifølge 3F ikke indbetalt pension, ikke  afregnet tilgodehavende SH-betaling og ikke udleveret lønsedler eller akkordoverskud, som det hedder i beskrivelsen for morgendagens demonstration.

Få fuld adgang til A4 Arbejdsliv


Første måned for 1 kr

Herefter 69 kr/måned

Kontakt­oplysninger


Virksomhed eller organisation?
Køb erhvervsabonnement
Log ind på A4 Arbejdsliv
Glemt kodeord?